Jobban kezdte a mérkőzést a Kozármisleny csapata, hiszen Puskás góljával ők szerezték meg a vezetést, amit a félidő végéig tartani is tudtak.

A második játékrész kiegyenlített küzdelmet hozott. Mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, amivel jobban gazdákodott a Rákóczi, és Albert Ádám fejesével sikerült döntetlenre menteni a meccset.

- Az első félidőben álmosan kezdtünk, úgy játszottunk mintha egy játszótéren lettünk volna. Azt garantálni tudom, hogy mégegyszer a csapat nem fog így játszani. Taktikailag nem azt a dolgot csinálták, amit kértem tőlük. Sétáltak, lézengtek a pályán, mondom, mégegyszer biztos, hogy nem lesz ilyen - mondta a lefújás után Tamási Zoltán, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője.

A zöld-fehérekre a mai nap folyamán még egy mérkőzés vár, hiszen 18 órától ismét megmérkőznek a Balatonkeresztúr csapatával. A hírek szerint azon a mérkőzésen több próbajáékosnak is lehetőséget adhat a szakvezetés.

Kaposvári Rákóczi FC – Kozármisleny FC 1–1 (0–1)

Kaposvár, Cseri úti pálya. V.: Cservölgyi (Erdelecz, Erdélyi)

Rákóczi FC: Rusák – Kiss M., Vermes (Addo, a szünetben), Lakatos G., Hadaró (Király V., 53.) – Kovács O., Albert – Házi (Balogh B., 61.), Nagy K., Zsdrál (Zsivóczky, 20.) – Rajczi.

Vezetőedző: Tamási Zoltán

Gólszerzők: Albert (55.), illetve Puskás Z. (30.).

Címkék: kozármisleny, felkészülés, kaposvári rákóczi, sport