Továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek a kaposvári Sportpálya 2004 Egyesület téli teremlabdarúgó-tornái. Az elmúlt hétvégén a sportpálya2004.hu kupán volt a sor, melyre ezúttal is nagy volt az érdeklődés, amit jól mutat az is, hogy végül több mint 20 csapatot vártak a szennai sportcsarnokba.

- Nagyon sok csapat akart jönni ezt el kell, hogy mondjam. Húszonegy csapat jött végül össze, egy hatos illetve három darab ötös csoportban játszunk. A csoport első kettője jut tovább, utána jön a negyeddöntő, elődönt majd pedig 20:30kor a döntő - mondta Böröczi Sándor, a Sportpálya 2004 Egyesülettől.

A torna egyik titkos esélyesének számított a CD-BOX csapata, amely igencsak jól szerepelt az eddigi tornákon. Az aranyérem viszont még hiányzik az eddigi éremkollekciójukból.

- Sikerült izgalmassá tennünk, elég sok helyzetet kihagytunk, ha ezek bemennek akkor nem lesz ennyire szoros. Reméljük, hogy a kezdeti nehézségeket átlendülünk és a következőkben már jobban fog menni a játék és gördülékenyebben. Eddig a téli teremtornákon mindig bejutottunk az elődöntőkbe, döntőkbe. Második, harmadik helyek vannak, szeretnénk most már megnyerni - mondta Máté Sándor, a CD-Box csapatától.

Új indulóként vágott neki a téli teremtornáknak az Investment csapata. A fiúk eddig főként a városi kispályás bajnokságban bontogatták szárnyaikat, de ezúttal a szennai teremtornán szerettek volna helyt állni.

- Minden héten itt Szennában az amatőr bajnoksággal részt veszünk a csapattal. Ez egy jó edzés, meg össze is szokott szokni a társaság ezáltal és szeretnénk mindenképpen egy tisztes helytállást és szeretnénk továbbjutni a csoportból is - válaszolta Németh Máté, az Investmenttől.

A továbbjutás ezúttal nem jött össze sem a CD-BOX, sem az Investment csapatának, hiszen a legjobb négy közé az egyik ágon POMEG ABC és a Drink Team, míg másik ágon a Kiskorpád és az Aqua Cool csapatai jutottak be. A döntőt végül a Pomeg és az Aqua Cool csapatai vívták és a korábbi Rákóczi játékos, Vadas Zalán góljával a Pomeg ABC sikerével ért véget a torna. Ezzel a Sportpálya 2004 Egyesület már az ötödik teremtornáját zárta sikerrel a téli szezonban.

- Boldog vagyok azért is, mert ezeknek a fiataloknak mozgási lehetőséget biztosítottunk itt a téli szünetben. Nem a számítógép előtt töltötték idejüket, hanem eljöttek mozogni és szabadidővel töltötték idejüket. Ez a télnek az egyik legnagyobb sikere volt úgy érzem - tette hozzá Böröczi Zoltán.

Ezzel azonban még nincs vége a téli teremtornák sorozatának. Legközelebb az Unisex kupára várja a sportpolni vágyókat a Sportpálya 2004 Egyesület január 24-én, a szennai sportcsarnokban.

Címkék: sportpálya2004.hu, teremtorna, szenna