Az elmúlt években ismét fellendült Kaposváron az ökölvívósport, és már több egyesületben is bunyózhatnak az érdeklődő fiatalok. Az elmúlt időszakban az a döntés született, hogy az igen sikeres Ring SC a Bartók iskolából átköltözhet a Dózsa-csarnokba. Ezek után úgy tűnik, hogy a Nehézatlétikai SE és a Juta Ring SC a Dózsa-csarnok helyett a Pécsi Utcai Tagiskola tornatermében folytatja a munkát.

A kaposvári ifjúsági és sportbizottság mai ülésén továbi öt napirendi pontot tárgyaltak meg. Mások mellett az év sportolói címek odaítéléséről is egyeztetett a testület.

null

- Tekintettel arra, hogy a bizottság csak javaslatot alkot ezekre a kitüntetésekre, ezért erről nem árulhatok el konkrétumokat. Nagy meglepetést nem tudunk okozni, mert minden egyes jelölt sportoló és sportcsapat olyan kiemelkedő eredményeket ért el, hogy lényegében bárki kapja majd a díjat, nem lesz tőlük elvitatható - árulta el a kaposvári ifjúsági és sportbizottság tanácsnoka, Pintér Rómeó .

A sportbizottság egy rendkívüli támogatási kérelemről is döntött: a Somogy Megyei Diáksport Szövetség 50 ezer forintot kap a januári, hatodik korcsoportos Kosárlabda Diákolimpia Országos Döntő megrendezési költségeihez.

Címkék: sportbizottság, box, ökölvívás