Rajczi Péter második gólja az Ajka ellen magabiztos győzelmet jelentett még szeptember végén. Utána viszont három hazai vereség következett. Ezt a rossz sorozatot törné meg Márton Gábor csapata a Cegléd ellen, de könnyű dolguk, szinte bizonyos, hogy ezúttal sem lesz.

- Mostanában nekünk egyik mérkőzés se egyszerű sajnos. Talán egy kis pozitívum az egészben az, hogy ez nem a játékunknak köszönhető,mert aki kijár a mérkőzésre, az láthatja, hogy nagyjából uraljuk a mérkőzést, csak nem tudunk gólt rúgni, ami elég nagy probléma - mondta Márton Gábor, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője.

A játékosoknak a rossz eredményeken kívül, egyéb gondokkal is meg kell küzdeniük. De így is győzelemmel szeretnének búcsúzni a hazai közönségtől.

- Abszolút mondható, hogy hullámvölgyben vagyunk, hisz lehet, hogy tudják a nézők, vagy nem tudják, de azért elég nehéz helyzetben van a csapat, de mindegy, ez legyen a mi bajunk, mi gondunk. Úgy gondolom, hogy így azért nehéz teljesíteni is, de szerintem a csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy a három pont meglegyen - válaszolta a csapat védője, Vermes Krisztián.

A zöld-fehérek mellett szólhat az is, hogy a ceglédieknek eddig nem sikerült még nyerniük idegenben.

- Egy nagyon stabilan, csúnyán mondva bunkerba beálló csapat, akik próbálnak kontrázni. Sajnos eddig az előző csapatok sikerrel jártak és utána már nem tudtunk korrigálni az eredményen. Remélem, hogy egyszer megfordul, mert úgy gondolom, hogy ezek a srácok kiadnak magukból mindent a mérkőzéseken - tette hozzá Márton Gábor.

Márton Gábor dolgát tovább nehezítheti a hiányzók tetemes névsora: Rajczi Péter eltiltás, míg Kovács Olivér, Nagy Krisztián, Házi Bence és Luka Dominic sérülés miatt hagyhatja ki a hazai idényzárót. A szombaton 16 órakor kezdődő mérkőzésről ezúttal is szöveges formában számolunk majd be.

Címkék: cegléd, nb2, kaposvári rákóczi, sport