A Szeged elleni hazai fiaskó után a Soroksár otthonában szerettek volna javítani bajnoki szereplésükön a Kaposvári Rákóczi játékosai. A mérkőzés viszont nem indult jól a kaposváriaknak. Rajczi kiállítása után már a 26. percben emberhátrányba kerültek a zöld-fehérek. Hiába voltak többen a hazaiak, ezt nem tudták gólra váltani az első félidőben, a hajrában ráadásul ők is megfogyatkoztak Lovrencsics Balázs kiállítása után.

A második félidőben sokáig úgy tűnt, hogy egy pontra jó lehet Márton Gábor csapata, azonban a csereként beállt Pál András előbb a 75. percben megszerezte a vezetést a Soroksárnak, majd amikor már nagyon kitámadott az egyenlítés érdekében a Rákóczi a győzelmet is bebiztosította a 90. percben.

Így továbbra sem tudott kijönni a hullámvölgyből a kaposvári csapat és utóbbi öt mérkőzésükből négyet is elveszítettek. Folytatás egy hét múlva a Cegléd ellen.

Soroksár SC–Kaposvári Rákóczi FC 2–0 (0–0)

Soroksár, 300 néző. V.: Lovas (Kovács II. G., Vígh-Tarsonyi).

Soroksár: Holczer – Simita, Pandur, Farkas A., Tóbiás – Nyilas, Lannert (Balaskó, 80. p.) – Szabó R. ,Lisztes, (Pál A., 61. p.) Péter (Hodgyai, 75. p.) – Lovrencsics. Vezetőedző: Varga Attila.

Kaposvári Rákóczi FC: Somodi – Földes, Lakatos, Kovács T. (Hampuk, 80. p.), Hadaró – Zsdrál, Kozics (Fejős, 52. p.) – Karacs, Nagy K., Dominic (Király, 77. p.) – Rajczi. Vezetőedző: Márton Gábor.

Gólszerző: Pál A. (75. és a 90. p.).

Kiállítva: Lovrencsics (43. p.), illetve Rajczi (28. p.).
Sárga lap: Karacs (5. p.), Dominic (46. p.), Hampuk (89. p.).

Címkék: soroksár, nb2, kaposvári rákóczi, sport