Sorozatban harmadik hazai versége után, idegenben javítana bajnoki szereplésén a Kaposvári Rákóczi FC. Az NB2 13. fordulójában Soroksárra látogatnak a zöld-fehérek, akik ellen végleg lezárnák az elmúlt hetek balszerencsés mérkőzéseinek sorozatát.

- Mezőnyben szerintem jobbak voltunk mind a három meccsen mint az ellenfelünk, de sajnos ilyen szerencsétlen gólokat kaptunk mint most is. A szerencse mellénk állhatna most már, reméljük a következő mérkőzésen így lesz - mondta Lakatos Gergő, a Rákóczi nyáron igazolt fiatalja.

A Ferencváros tartalékcsapatának is számító soroksáriak eddig két ponttal szereztek kevesebbet a Rákóczinál. Keretüket náluk is főként fiatalok alkotják, de egy korábbi német bajnok is pályára léphet a kaposváriak ellen.

- Hasonló csapat mint mi. Vannak fiatalok, egy-két rutinosabb, gondolok itt a Lisztes Krisztiánra. Bízom benne, hogy meg tudjuk őket verni és ki tudjuk köszörűlni ezt a csorbát, amit a hétvégén összeszedtünk. Sajnos hadi lábon állunk a szerencsével, de kicsit többet is kéne tenni ahhoz, hogy visszajöjjön ez a szerencse - tette hozzá a rutinos Rajczi Péter.

A Soroksár elleni mérkőzés szombaton 13 óra 30 perckor kezdődik.

Címkék: soroksár, nb2, kaposvár, sport