Igazi gólparádét rendezett a Siófok a Szeged elleni hazai bajnoki találkozó első félidejében. A somogyiak az első perctől az utolsóig tetszés szerint találtak be a vebdégek kapujába, és előbb tíz, majd húsz gólosra növelték az előnyüket. egy félidőnyi játék után 29-8 állt a táblán. A szünet után visszavett a tempóból a házigazda, de a fölényes győzelmet így sem fenyegette veszély. Az SKC meg sem állt 44 találatig, így ezen az estén is sikerült kiszolgálnia a közönséget. A lányok hat forduló után a harmadik helyen állnak a tabellán.

Golovin Vlagyimir vezetőedző, Siófok KC-Galerius Fürdő: Az első félidő kiváló volt. Olyan mérkőzésre nehéz felkészülni, amikor tudjuk, hogy jobbak vagyunk. Kértem, hogy az elején mutassunk meg mindent, ami bennünk van. ez sikerült, és sokáig tartott is.

Szekerczés Luca Siófok KC-Galerius Fürdő: Nagyon örülök, hogy ez így sikerült. az első félidőben összeszedetten játszottunk. a második félidő nem sikerült úgy, ahogy terveztük, de megérdemelt győzelem volt.

A siófokiakra októberben már csak idegenbeli mérkőzések várnak. A csapat Szekszárdon Magyar Kupa-mérkőzést vív, Békéscsabán és Mosonmagyaróváron pedig nehéznek ígérkező bajnoki találkozó következik a sorban.

Címkék: szeged, skc, kézilabda, siófok, sport