Ezzel a nem mindennapi góllal szerzett vezetést a házigazda Magyaregres a Toponár ellen. A kezdés előtt mindkét oldalon nagy volt a fogadkozás. A Magyaregres pedig pontveszteség nélkül állt a táblázaton, a Toponár pedig egy 7-0-ás győzelemmel hangolt a mérkőzésre.

- Először is jó mérkőzést szeretnénk játszani a magyaregresi sportbarátainkkal, szeretnénk győzni természetesen. Múlt héten 7-0-ra meg tudtuk verni a Somogysárdot, önbizalommal készültünk erre a mérkőzésre és egy jó eredményt várok a csapattól - bizakodott a meccs előtt Keller Imre, a Toponár SE elnökségi tagja.

- A hangulat jó, helyezésünk pillanatnyilag megfelelő. Úgy érezzük, hogy ott szeretnénk maradni, ott lehetne maradni ebben a bajnokságban. Bízunk benne, hogy sikerül. Edzésben nincs probléma, gárda jól érzi magát, reméljük, hogy jön a mai meccs is - tette hozzá Kozári Tibor, a Magyaregres SE egyesületi elnöke.

A második egresi gólra sem kellett sokat várni. Az előző szezonban még NB III-ban futballozó, Rákóczi-nevelésű játékos, Pallósi lőtt a hálóba, majd a folytatásban Bogdánfi és Páger is betalált. A toponáriak becsületére legyen mondva, hogy a második félidőben rendezték soraikat és Árbogást, valamint Reichert révén alakították ki a 4-2-es végeredményt.

A Déli csoport további mérkőzésein is nagy volt a küzdelem: a Zákány-Hetes rangadó 2-1-es hazai sikerrel ért véget, a jutaiak 3-2-re kaptak ki Gyékényesen, Lóki Péter pedig mesternégyessel vette ki a részét a Mezőcsokonya 6-1-es somogysárdi győzelméből. A Barcs 4-1-re verte a Böhönyét, a Kadarkút pedig ugyanilyen arányban nyert Somogyszobon és továbbra is veretlen. A bajnokság a Magyaregres vezeti, folytatás az előttünk álló hétvégén.

Címkék: trollfoci, labdarúgás, megyei, sport