A kaposváriak a pontvadászat negyedik fordulójában a Gyirmót otthonába látogatnak, és szeretnének jól teljesíteni. A zöld-fehérek játékoskeretét immár két korábbi válogatott futballista erősíti: Rajczi Péter és Vermes Krisztián is bízik a bravúrban.

Rajczi Péter eddig minden meccsen beköszönt: a tapasztalt támadó a Mezőkövesd ellen immár negyedik gólját ünnepelte régi-új csapatának tagjaként. A Rákóczi három forduló után, öt ponttal, veretlenül a nyolcadik helyen áll.

A kaposvári együttes legfrisseb szerzeménye a korábbi hatszoros válogatott játékos, Vermes Krisztián, aki szeretne mielőbb a csapat hasznára lenni. A rutinos játékos elsősorban a belső védő posztján bevethető.

A Rákóczi rajtja valamelyest felülmúlta a várakozásokat, hiszen nem lehetett tudni, hogy a fiatal, formálódó csapat mire lehet képes a tétmeccseken. A veretlenségi sorozat az élvonalba vágyó, Sisa Tibor vezette Gyirmót ellen folytatódhat.

A Gyirmót - Kaposvár rangadó szombaton 19 órakor kezdődik, a találkozóról online közvetítésben számolunk be a kapos.hu internetes hírportálon.

Címkék: vermes, rajczi, rákóczi, sport