Húsz együttes vett részt a kaposmérői Piccolo Kupán. A tornán többnyire a kaposvári városi kispályás bajnokságban szereplő gárdák indultak, de Jákóból, Magyaratádról és Patalomból is érkeztek csapatok. A jubileumi 10. alkalommal megrendezett kupa évről-évre nagy népszerűségnek örvend.

A tornára nagy reményekkel érkezett a Hampuk Ádám és Szenászna Norbert nevével fémjelzett, több Rákóczi-ifistával érkező kaposvári együttes is.

A tornán az amatőr focisták is jól érezték magukat. Baráti társaságok, munkahelyi közösségek is részt vettek a kaposmérői megmérettetésen.

A Kométás csapat nagyot küzdött csoportjában, de végül mindegyik ellenfelétől vereséget szenvedett, sportszerű játékáért viszont kiérdemelte a fair-play díjat. A torna legjobbja ezúttal a kaposvári kispályásokból álló Haverok gárdája lett, második helyen a somogysárdi Piros Hetes, a harmadikon a jákói csapat végzett. A gólkirály a Piros Hetest erősítő Madarász Zoltán, a legjobb kapus a Haverok hálóőre, Sztropkó János, míg a legjobb mezőnyjátékos a jákói Sznopek Bálint lett. A torna legidősebb labdarúgója All Star Jutát erősítő Szarka László volt, aki épp a napokban ünnepli 68. születésnapját.

Címkék: piccolo, kupa, foci, sport