Nagyszerű erőfelmérő volt a résztvevők számára a negyedik alkalommal megrendezett 1. MCM-Diamant Kupa nemzetközi uszonyosúszó viadal. A kaposvári városi fürdőben március végén három nemzet csaknem kétszáz versenyzője szállt vízbe, és a csapatverseny első helyét a hagyományokhoz híven a házigazda Adorján SE hódította el. A sportegyesület legjobbjai az uszonyosúszó szakágban napjainkban az ország legjobbjai és a válogatott keret tagjai.

Mindez nem újdonság. A klub neve viszont a napokban hivatalosan is megváltozott: Kaposvári 1. MCM-Diamant Adorján Sportegyesület lett.

Mindezt az egyesület szezonzáróján jelentették be. Kovács László és Hajdu Sándor tanítványai tehát a jövőben is nyugodt körülmények között készülhetnek tovább.

A Gárdonyi Géza Tagiskolában tartott rendezvényen külön köszöntötték az egyesület legeredményesebb sportolóit. Varga Krisztina az idén az olaszországi felnőtt Európa-bajnokságon szeretne bizonyítani.

A nagy múltú kaposvári egyesület egyébként napjainkban már nem csak uszonyos és búvárúszóiról híres, hanem az úszó sportban is egyre markánsabb eredményeket ér el.

Címkék: uszó, Adrján, MCM, uszonyos, támogat, sport