Mind a csapat, mind az egyéni versenyszámokban elért eredménye, híven tükrözik a versenyzők felkészültségét és tehetségét a ritmikus gimnasztika területén. A május 9-én megrendezett Regionális Diákolimpia döntő után, amelyen a Klub versenyzői 19 érmet szereztek, két hét állt rendelkezésükre, hogy gyakorlataikat tökéletesítsék, s mutassák be a pontozó bírók előtt.

Az egyesület versenyzői egyéni és csapateredményeikkel méltón vívták ki továbbjutásukat az októberben megrendezendő Országos Bajnokságra.

Edzők: Takács-Békési Zsanett, Kelemen Brigitta, Orosz Zsuzsanna 

Eredmények:

Gyermek 3 „A” kategória: az egyesület legkisebb versenyzői szép eredménnyel zártak, szabad gyakorlataik bemutatása után, csapatban a IV. helyezést érték el. .

A csapat tagjai: Balogh Larina, Polák Boglárka Británszki Angéla, Tánczos Noémi, Sághy Tímea, Ernst Henriett

Serdülő „B” kategóriában: az egyéni versenyszámokban Rácz Dorottya karika gyakorlatával I. helyezést ért el, összetettben a 6. helyen zárt. Az ebben a kategóriában nevezett csapat a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A csapat tagjai: Rácz Dorottya, Bóla Éva, Máté Petra, Péter Adél, Szemesi Barbara

Junior „B” kategória: az egyéni összetett versenyben Takács Dalma a mezőnyt maga mögé utasítva a dobogó legmagasabb fokára állhatott. Ugyanígy volt ez az egyéni versenyszámok értékelése után, mivel szalag gyakorlatával szintén első helyen végzett, míg labda gyakorlatával a 2. helyen zárt.

Márvai Csenge egyéni összetett versenyben az V. helyen, míg Juhász Kata a 8. helyen végzett. A Crystal SC junior csapata szintén az első helyen végzett.

A csapat tagjai: Takács Dalma, Márvai Csenge, Juhász Kata, Polák Barbara.

Juhász Kata - Crystal SC
                                    Juhász Kata - Crystal SC

Felnőtt „B” kategóriában Kárpáti Kitti magabiztos versenyzéssel nyert korosztályában. Mind karika, mind szalag gyakorlatával az első helyen végzett, s így a versenyzők egyéni összetett értékelése után is az első helyért járó aranyérem is az ő nyakába kerülhetett.

Az egyesületben a Vidékbajnokságon elért nagyszerű eredmények után sem kaphatnak pihenőt a versenyzők, további mindennapos kemény edzőmunka vár rájuk, mivel nem egészen egy hónap múlva a Nagyatádon megrendezésre kerülő Országos Diákolimpián kell újra szőnyegre lépniük.

Címkék: Juhász Kata, Crystal, gimnasztika, vidék, ritmikus, bajnok, sport