A bajnoki rájátszás során öt mérkőzéséből öt győzelmet arató pécsiek ifjúsági csapata Kaposváron is igazolta jó hírét. A hetedik helyre pályázó baranyaiak 11-4-re nyertek a házigazda ellen. Igaz, a KVK a félidőig jól tartotta magát, a nagyszünetben még 3-3-as döntetlenre álltak a felek.  

A serdülő korosztályú Andok Marcell ezúttal az ifjúságiak között is kipróbálhatta tudását.

A négy kaposvári gólon Ács, Krasznai, Vörös és Molnár osztozott. A KVK gyermek csapatán már nem fogtak ki a pécsiek. Horváth Dániel tanítványai ugyan nem kezdték jól a mérkőzést, de az utolsó negyedet parádés játékkal 7-3-ra nyerték, a mérkőzést pedig 15-10-re.


A KVK gyermek csapata a 7-12. helyért való rájátszás 4. helyén áll három győzelemmel és három vereséggel. A pécsiek ellen Németh Botond négy, Csondor Kristóf pedig három gólt lőtt.

A serdülőknek is rendeztek fordulót a hétvégén. A kaposváriak az egrieket fogadták és 13-7 arányban kaptak ki. A somogyiak legjobbja a három gólig jutó Buzás Dániel volt.

A következő bajnoki fordulóban a serdülők Debrecenben, az ifjúsági és a gyermek csapat pedig a Honvéd otthonában vendégeskedik majd.

Címkék: serdülő, vízilabda, utánpótlás, gyermek, sport