Az esélyeknek megfelelően vendéggyőzelmet hozott a férfi vízilabda ob I 26. - utolsó alapszakaszos - fordulójának szombat déli mindkét mérkőzése: a Kaposvár Szentesen nyert három, a Debrecen pedig a KSI ellen a Komjádi uszodában négy góllal.

Valdor-Szentesi VK - Kaposvári VK 7-10 (3-2, 0-3, 1-2, 3-3)

null
null

A II. Rákóczi Ferenc Tagiskolában minden tanévben témahetet rendeznek. Ilyenkor ugyanaz az egy téma áll a középpontban minden tantárgy esetében. Persze ezen a héten kicsit felborul az iskola hagyományos rendje, más keretek között folyik az oktatás is.


Néhány fotó a csütörtöki fórumrólNéhány fotó a csütörtöki fórumrólNéhány fotó a csütörtöki fórumrólNéhány fotó a csütörtöki fórumrólNéhány fotó a csütörtöki fórumrólNéhány fotó a csütörtöki fórumrólNéhány fotó a csütörtöki fórumrólNéhány fotó a csütörtöki fórumrólNéhány fotó a csütörtöki fórumrólNéhány fotó a csütörtöki fórumrólNéhány fotó a csütörtöki fórumrólNéhány fotó a csütörtöki fórumról
Néhány fotó a csütörtöki fórumról
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Idén híres magyarokkal foglalkoztak. Ebből az alkalomból hívták meg Szécsi Zoltánt is, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónkat, aki csütörtökön találkozott a tanulókkal.

Szecska élménybeszámolót tartott a legizgalmasabb mérkőzésekről és a sportág szépségéről. Beszélt arról is, miért választotta a medencét, és arról, vajon miként sikerül újabb és újabb motivációt találni a folyamatos jó teljesítmény eléréséhez.

A találkozó során a tanulók megnézhették az athéni olimpiai döntő utolsó, legizgalmasabb perceit is.

A gyerekek azt mondták óriási élmény volt személyesen találkozni egy ilyen nagy sportolóval, akiről kiderült, hogy végtelenül egyszerű, kedves, és nagyon szórakoztatóan tud mesélni.

A beszélgetés után a gyerekek megrohamozták Szecskát és aláírásokat kértek tőle. A KVK kapusa az iskola labdáját is dedikálta.

Címkék: Szecska, póló, döntő, Szécsi, olimpia, bajnok, vízilabda, diák, iskola, Rákóczi, sport