Irodagép Kupát 10. alkalommal rendezte meg a Sportpálya 2004 Egyesület, és a jubileumi évben éppen 10 csapat vágott neki a küzdelmeknek. Az alapszakaszban kiderült, kik folytathatják a felső. illetve az alsóházban, a rájátszás pedig végig nagy izgalmakat hozott.

Az alsóházban a MÁV Kollégium és a Sim Team futott nagy versenyt az első helyért, végül egymás elleni eredmény alapján a Sim Team lett a befutó, igaz, ha az alapszakaszban nem rontanak el néhány meccset, a felsőházban küzdöttek volna.



A felsőházban a Bombardier Pub és a Zöld 7 Presszó az előzetes várakozásokkal ellentétben nem tudott a dobogó közelébe kerülni, a Milf FC és a Kaposstil-FIFA 2005 együttese viszont végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott.

A záró forduló utolsó mérkőzésén a döntő a hagyományoktól eltérően sok gólt, egy híján tízet hozott. A Milfnek elég lett volna a döntetlen is, ám a találkozón végig domináló és végig vezető Kaposstil-FIFA 2005 csapata megérdemelten nyerte meg a mérkőzést és a bajnokságot is. Az végeremény amúgy csalóka, hiszen végig egy gól volt a gárdák között és csak az utolsó percekben húzott el a Kaposstil-FIFA 2005, amely végül 6-3-ra nyert. A kettő gólt vágó Tóth Norbert elégedetten tekintett a végeredményre.

A dobogó harmadik fokára a Két Testvér Pizzéria ért oda, akik végig közel voltak a két döntőshöz. A gólkirályi címet a Milf FC-t erősítő Takács Norbert szerezte meg, aki 32 gólig jutott a bajnokságban.

Címkék: Fifa, milf, irodagép, terem, kupa, foci, sport