Hazai pályán folytatta bajnoki szereplését a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U17-es és U21-es csapata a legutóbbi fordulóban. A Richter Sándor vezette U17-sek leginkább a tabellán elfoglalt eddigi helyüket szerették volna megerősíteni a szombathelyi Illés Akadémia ellen.

- Szeretnénk mindenféleképpen nyerni, az U21-sek is vezetnek 1-0-ra, remélem, hogy kihúzzák a végéig. Ha mi is tudnánk nyerni, akkor úgy gondolom, hogy ezzel a hat ponttal kicsit bebiztosítanánk a helyünket - mondta Richter Sándor a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U17 edzője.

Az U21-esek végül meg is tartották egygólos előnyüket, Horváth góljának köszönhetően, így a Richter legénységen-volt a sor, hogy jó és eredményes játékkal rukkoljon elő.

- A múlt heti Ferencváros elleni siker remélem egy kicsit önbizalmat adott a játékosoknak, nem bízzák el magukat, a pályán meg eldől majd - tette hozzá a vezetőedző.

Természetesen a játékosok is győzelemre készültek.

- Az egész heti kemény munka reméljük, hogy meghozza a gyümölcsét, és le tudjuk győzni a Haladást - mondta Reith Renátó.

A kemény munka végül meghozta az eredményét. A mérkőzést ugyan jobban kezdte a Haladás, de aztán átvette az irányítást a Rákóczi, és a szünetre Fejős duplájának köszönhetően kétgólos előnyt szerzett. A második félidőben szépítettek a szombathelyiek, de Richter Péter góljával bebiztosította 3-1-es győzelmét a házigazda.

Címkék: u17, u21, cseri, út, rákóczi, sport, kaposvár