geiger

A csütörtök esti találkozó lefújása után a kaposváriak játékosa, Csányi Dániel arról beszélt, hogy komolyan vették a mérkőzést, nagyon készültek a fővárosiak ellen, mégis majdnem meglepték őket az első szettben. A folytatásban aztán már egyre inkább kijött a két együttes közti különbség, és a végére sikerült felőrölni a MAFC ellenállását. 

A budapesti gárda vezetőedzője, Novák László erőfelmérőnek tekintette a három győzelemig tartó párharc első felvonását, és a folytatástól reméli a jobb eredményeket.

A két csapat szombaton újra megmérkőzik egymással, és rossz hír a somogyiak számára, hogy a kapitány, Geiger András alighanem kihagyja majd a találkozót. A 35 esztendős játékos a csütörtöki mérkőzés második játszmájában kért cserét sérülés miatt, és mint kiderült, meghúzódott a combja. Reméljük, a közkedvelt röplabdázó hamar felépül.

A Fino győzelemre tör a fővárosban is, és ha összejönne a siker, akkor a kedd esti harmadik találkozón már be is biztosíthatná a várt döntős szereplést a címvédő.

Címkék: geiger, megsérül, andrás, fino, röplabda, sport