A kaposváriak 3-0-ra nyertek a Veszprém megyeiek otthonában, és a kedd estei, hazai, harmadik találkozón már be is biztosíthatják a négy közé jutást.

fino

A péntek esti, elsõ összecsapáson bizony voltak nehézségei a somogyi alakulatnak, ami hat nappal az elvesztett kupadöntõ után talán nem is volt annyira meglepõ. A vendégek ráadásul szépen küzdöttek, a két ex-kaposvári, Mészáros Dömötör és Lesznyik Károly pedig remek teljesítménnyel rukkolt elõ. A negyeddöntõ második mérkõzésén már jobban ment a címvédõnek, és lényegében az elejétõl a végéig kézben tartotta az irányítást. A hazaiak az elsõ szettben 14, a másodikban 23, a harmadikban pedig 19 pontig jutottak. A Fino kezdõhatosában Dávid Csanád helyett Bozóki Bence kapott lehetõséget. 

A párharc harmadik felvonása kedden 18.30 órakor kezdõdik a kaposvári városi sportcsarnokban. 

Demeter György: Figyelmesebben játszottunk, mint két nappal ezelõtt, Nyitásban és a nyitásfogadás utáni támadásokban sokat javultunk. Örülök a magabiztos gyõzelemnek.

Férfi röplabda bajnoki negyeddöntõ, 2. mérkõzés

Sümegi RE – Fino Kaposvár SE 0-3 (-14, -23, -19)

Sümeg: Kiss, Soós, Lesznyik, Dolgos, Kaposi, Mészáros. Csere: Nagy, Madar Vezetõedzõ: Mészáros Péter 

Fino: Magyar B., Geiger, Juhász P., Németh F., Bozóki, Bokor G. Csere: Dömötör, Deák (liberok), Csányi, Tóth I. Vezetõedzõ: Demeter György.

Címkék: sümeg, demeter, fino, győzelem, röplabda, sport