rákóczi

A 2-2-es döntetlennel véget érő mérkőzés után mindkét edző egyetértett azzal, hogy remek felkészülési alkalom volt ez, az igazi tétmeccsek előtt.

- Úgy érzem jó kis felkészülési mérkőzés volt, igazából ilyen nagy területeket ritkán látunk, ezért jó nekünk, hogy ilyen meccseket tudunk játszani, viszonylag jól felkészült, jól focizó ellenfelek ellen. Némelyik úgy gondolom, hogy a játékban sokkal hátrébb tartunk, egy évvel idősebbek voltunk és körülbelül ez a kettő egyenlítette ki egymást amit a végeredmény is tükrözött. Azt gondolom, hogy rúgtunk szerencsés gólt, meg kaptunk szerencsétlen gólt, tehát gyakorlatilag minden a döntetlen mellett volt - mondta a BFC Siófok utánpótlásedzője, Tóth Csaba.

- Mindenkinek játéklehetőséget kívántam biztosítani és volt próbajátékos is a PVSK-ból, összességében az eredményt mondjuk elfogadom, a játékba azért rengeteg hiba csúszott, talán a szél is zavarta a gyerekeket. Ezzel nem vagyok megelégedve, viszont azt lehet mondani, hogy az időjárás és az ellenfél az azért jó volt, mert támadni is tudtunk meg védekezni is , mert mi a bajnokságban sajnos olyan pozícióban vagyunk, hogy csak a védekezés jutott ki az őszi szezonban a csapatnak - árulta el a Kaposvári Rákóczi BFLA U16 edzője, Deákvári Antal.

Szintén 2-2-es döntetlennel zárta az utánpótlás kupa utolsó körét az U18-as csapat is, így mindkét együttes 1 pontot szerezve, az utolsó helyen végzett csoportjában. Folytatás március első hétvégéjén, a Ferencváros vendégeként a Népligetben.

Címkék: ferenc, bene, zöld, akadémia, labdarúgó, sport