Kis Richárd tökéletes gurítása is jól mutatja, hogy januártól komoly, az eddigiekhez képes más jellegű edzésmunka folyik az 1. Magyar Cukor Manufaktúra SE tekézőinél. A fiúk ezúttal a bajnokesélyes Péti MTE gárdájával próbálták felvenni harcot.

- Mai mérkőzésről annyit, hogy a Pét nagyon erős csapat idegenben is és otthon is. A mérkőzés is úgy alakult, úgy indult, hogy szorongatnak minket, de én bízom abban, a fiúkkal nagyon sokat beszélgettem, hogy fejben meg tudjuk ezt a mérkőzést csinálni - Lapat Krisztián edző, 1. Magyar Cukor Manufaktúra SE, Kaposvár.

A kaposváriak három, a vendégek pedig kilenc győzelemmel a tarsolyukban várták a találkozót.

- Játszottunk velük, elég sokat játszottunk már. Jó csapat, jó közösségnek tartjuk a Kaposvárt. Most jelenleg a szezon egy kicsit gyengébb, de ez nem a játékoserejüket mutatja. Bízunk a győzelemben mindenképpen, minden meccsen úgy állunk fel, hogy bízunk a győzelemben, nehéz meccsre számítunk - Sebestyén Tamás, Péti MTE.

A Veszprém megyeiek igazáltok jól hírüket, és magabiztos 7:1 arányú sikert arattak. A kaposváriak ennek ellenére nem gurítottak rosszul, de mindössze csak egy csapatpontot sikerült szerezniük Nagy Róbertnek köszönhetően. Nagy 529 fáig jutott, rajta kívül Lengyel 515, Vörös 503 és Kis 495 egysége is dicsérhető.

Az MCM maradt sereghajtó az NB I Nyugati csoportjában, de egy győzelemmel akár két helyet is léphet előre. Remélhetőleg ez a hétvégi Mosónmagyaróvár elleni kiesési rangadón meg is történik majd.

Címkék: ithton, botlottak, mcm, teke, bajnokság, sport