A második félidőben született gólokat Alves és Acassio szerezték. Utóbbi neve nem csoda ha egyelőre ismeretlen a hazai szurkolóknak, hiszen egyelőre most teszteli a Rákóczi. A Nemzeti Sport kiderítette, hogy a 25 éves Acassio Dias Da Cruz. hazájában, Brazíliában a Sao Caetanóban játszott, majd 2011-ben Franciaországba igazolt. Egészen idáig pedig az ötödosztályú Chambéry játékosa volt. Ősszel hat mérkőzésen két gólt szerzett.

Acassio Dias Da Cruz


A másik tesztelt labdarúgó a bal oldali védőként bevethető Landry Mulemo. A 27 éves futballista néhány napja bontott szerződést a Beitar Jerusalemmel. Izraelben az ősz során alapember volt, egy meccs kivételével mindegyik bajnokit végigjátszotta. A futballista Belgiumban nőtt fel, a Standard Liege nevelése. Többször focizott a belga korosztályos válogatottban, majd 2011.ben tagja lett a Kongói Demokratikus Köztársaság nemzeti csapatának. Árát 700 ezer euróra becsülik.

Landry Mulemo


lllés János, a kaposváriak ügyvezetője a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: egyelőre mindkét játékost tesztelik.

Az új vezetőedző, Selymes Tibor így értékelte a a mérkőzést: - nagy hidegben és erős szélben játszottuk a mérkőzést. Tegnap két nehéz edzésünk volt, így örülök, hogy sérülés nélkül megúsztuk. Láttam pozitív dolgokat, de volt sok olyan is, ami nem tetszett. Ezeket kell kijavítanunk a bajnokság kezdetéig. -

Címkék: fehér, zöld, rákóczi, labdarúgás, somogy, sport