Feladták a leckét a kaposváriaknak a szezon utolsó nemzetközi találkozóján: ahhoz, hogy a csapat bejusson a négyes döntõbe, le kellett volna gyõzni a tíz forduló után is veretlen Posojilnicát. 

Az õsszel a Bajnokok Ligájában edzõdött osztrákokat sikerült meglepni a meccs elején. Juhász és  Bozóki kezdte a pontgyártást, és sikerült állandósítani az egy-két pontos elõnyt. A vendégek 12:12.nél fogták be ellenfelüket, majd sokáig felváltva estek a pontok. 18:20-nál idõt kért Demeter György vezetõedzõ, ami beváltotta a hozzá fûzött reményeket. A Fino gyorsan egyenlített, Geiger nagy blokkja után pedig újra átvette a vezetést. 23:23 után újra a somogyiak csapatkapitánya következett, de hiába jutott a házigazda szettlabdához, az osztrákok a ráadásban a maguk javára fordították az eredményt (25:27, 0-1).

A Fino a térfélcsere után is tartotta a lépést a nemzetközi porondon is jegyzett, neves ellenféllel. Az  elsõ technikai szünetben 7:8 volt az állás, a másodikban viszont már öttel vezetett a Posojilnica. A kaposváriak Németh Ferenc pontjaival eredtek az osztrákok nyomába, és végül 21 pontot gyûjtöttek (21:25, 0-2).

A harmadik játékrészben remek kezdést produkált a Fino. Bozóki ász-nyitása és Juhász blokkja után 4:1-re vezettek a fiúk, Dávid Csanád megmozdulása nyomán pedig már 7:3 állt a táblán. A négypontos elõnybõl azonban pár perc alatt négypontos hátrány lett: a vendégek a portugál Sequeire de Sousa vezérletével vették át újra az irányítást. A Posojilnica 17:24-nél mérkõzéslabdához jutott, Koncilja pedig pontot tett a csata végére (18:25, 0-3). Nem sikerült tehát a bravúr, elmaradt a gyõzelem, így a Fino nem jutott be a Közép-európai Liga négyes döntõjébe. Együttesünk 4 gyõzelemmel, 8 vereséggel, 13 pontot gyûjtve, hat ponttal megelõzve a kecskemétieket, az ötödik helyen fejezte be a küzdelmeket.

Fino Kaposvár – Posojilnica Aich/Dob 0-3 (-25, -21, -18)

Kaposvár, 250 nézõ. V.: Seifried, Grill.

Fino: Magyar B. 2, Bozóki 5, Juhász P. 8, Németh F. 17, Geiger 8, Bokor G. 3. Csere: Dömötör és Deák (libero), Dávid Cs. 3, Csányi 1. Vezetõedzõ: Demeter György.

Posojilnica: Wawrzynczyk 13, Koncilja 7, De Sousa 18, Grut 9, Wohlfahrtstetter 4, Binder 3. Csere: Kovacic (libero), Hruska, Pusnik 1. Vezetõedzõ: Leonard Baric.

Címkék: fino, csapat, férfi, röplabda, kaposvár, sport