Töretlen népszerűségnek örvendenek a kaposvári Sportpálya 2004 Egyesület téli teremlabdarúgó-tornái. A hétvégi kupára annyian jelentkeztek, hogy két helyszínt is biztosítani kellett a résztvevők számára. A négy csoportból egynek a Rákóczi iskolában, háromnak pedig a szennai sportcsarnokban rendezték a mérkőzéseit. A tornán a megyei másodosztályban szereplő toponáriak is elindultak.

- A mai tornának a célja az, hogy az edzőnk az új játékosoknak a képességeit az edzőnk fölmérje, illetve az, hogy focizzunk egy jót, felkészülés része, különösebben nem készültünk rá és nem is tulajdonítunk nagy különbséget neki - Horváth Miklós, Toponár SC.

Pályára lépett a Rákóczi  NB I-es csapatától elküldött, korábbi ghánai utánpótlás-válogatott játékos, Addo is.  Az afrikai futballista egyelőre a CD-Box csapatával készül, ám arról nincs információnk, hogy a tavaszi kispályás pontvadászatban is őket erősíti-e. A szennai tornán a CD-Boxszal egy csoportban szerepelt a nagyberki labdarúgóira épülő Falábúak csapata is.

- Eddig az összes meccsünket sikerült megnyernünk, a csoportból mindenképp szeretnénk továbbjutni és akkor a lehető legtovább eljutni, akár érmes helyekért szeretnénk játszani a délutáni helyosztókon - Pintér Ádám, Falábúak.

A Falábúaknak elvéreztek a negyeddöntőben, a somogysárdi Kuti-testvérekkel megerősített Varátlan elnevezésű gárda búcsúztatta őket büntetőkkel. Rajtuk kívül a Kisgát FC, az Alibi és a CD-Box gárdája jutott a legjobb négy közé. A döntőben az Alibi büntetőkkel verte CD-Box-ot, és ezzel elhódította a győztesnek járó serleget, míg a bronzérmet a Váratlan csapata szerezte meg. A torna gólkirálya Kolosi Ferenc, legjobb kapusa pedig Závec András lett.

Címkék: szenna, terem, 2014, foci, bajnokság, sport