A siófokiak az elmúlt hétvégén izgalmas csata végén verték meg a veszprémieket, és értékes két ponttal gazdagodtak. Nem volt túl sok idő a pihenésre, hiszen szerdán már jön az újabb forduló, és a folytatásban is fontos meccsek várnak a lányokra. Az SKC szerdán 18 órakor Békéscsabán lép pályára.

- Ugyanúgy készülünk rájuk, mint a többi ellenfélre, de most csak két napunk van. Nagyon fontos, hogy ha valahová akarunk tartozni és felfelé, akkor bravúrok kellenek. nem tehetjük meg, hogy csak úgy lemegyünk Békéscsabára. Nem mondom, hogy győzni megyünk, de az a szándékunk - Golovin Vlagyimir vezetőedző, Siófok KC-Galerius Fürdő.

A csabaiak NB I-es bajnoki találkozón még nem tudtak nyerni Siófokon, a somogyiak pedig még soha nem távoztak két ponttal a Viharsarokból. Az idegenbeli döntetlen azonban már többször összejött együttesünknek. A csabaiak 15 forduló után 10 ponttal a 10. helyen állnak. A nyolc közé jutás szempontjából mindenképpen megnyugtató lenne, ha a siófokiak nem távoznának üres kézzel a békési megyeszékhelyről.

Címkék: galerius, fürdő, nb1, siófok, sport