Kedden délután, sajtótájékoztató keretében jelentették be, hogy Selymes Tibor lett a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi új vezetőedzője. A magyar származású, korábbi 46-szoros román válogatott futballistával féléves szerződést kötött a pontvadászat utolsó helyén álló somogyi együttes vezetése. A fő cél, hogy a társaság bennmaradjon az élvonalban. Selymes Tibor szakmai stábjának tagjait is megnevezte: másodedzőként Barna László, kapusedzőként Gendur László, erőnléti edzőként pedig Marius Marinau segíti majd a munkáját.

„Nehéz feladatra vállalkoztam, de nem megoldhatatlanra – fogalmazott az új vezetőedző. - Kétszer is elutazunk edzőtáborozni, és a tervek szerint a játékosállományt is sikerül majd megerősítenünk. Azt sajnálom, hogy a tavaszi szezonban csak 13 mérkőzést játszunk, és nyolc pont a hátrány, amit biztosan le kell dolgoznunk.”

A kaposváriak ügyvezető-elnöke, Illés János elmondta: a játékoskeretben komoly változások várhatók, de egyelőre csak az a biztos, hogy több lesz a távozó, mint az érkező.

Stábunk a sajtóeseményt követően a klubvezetőt és az új edzőt is kamera elé kérte, kattintson a részletekért!

 

 

Címkék: Selymes, Illés, új, edző, foci, Rákóczi, labdarúgás, Kaposvár, sport