A 21. Táncsics Kupára csupán 12 együttes nevezett, ami nagyon meglepő, ha a torna múltját vesszük alapul, hiszen sok évig úgy jött össze a 40 csapat, hogy még vissza is kellett utasítani jó néhányat. A mai fiatalok közül azonban jóval kevesebben sportolnak, még kevesebben futballoznak, az élvonalban pedig immáron annyi a légiós, hogy onnan sem érkeznek baráti társaságok egy-egy ilyen tornára. Az idei tornán viszont éppen a kevés csapat miatt nagyon sok volt a szoros mérkőzés és a színvonal emelkedett.

Az elmúlt évek meghatározó csapatai adták a mezőny nagyrészét, és ezúttal is akadt meglepetésgárda. A képeinken sárgában látható Best Reklám mindig jó kerettel érkezik, azonban a középdöntőből nem tudták továbbverekedni magukat.



A Villanegra mellett a tavalyi győztes Club Chrome csapata is korán búcsúzott. A mezőnyben ezúttal is sok kaposvári labdarúgó kapott helyet. A három négycsapatos csoportmérkőzés után következett az egyenes kieséses szakasz, majd végül a hármas kördöntő. A nehezen belelendülő Café AS Roma teljesítménye folyamatosan javult, és elég volt a végső győzelemhez is. Mögötte második lett a Damas étterem, harmadik pedig a Bomba Túrós Batyu.

A különdíjakon is a hármas döntőbe jutott csapatok osztozhattak, a győztes Café AS Roma adta a gólkirályt Szőke Ádám személyében, a második Damas étterem kapusa, Pogacsics Krisztián lett a legjobb hálóőr, a legjobb játékosnak pedig a Bomba Túrós Batyu labdarúgóját, a futsalos Badalik Szabolcsot választották.

Az idei folytatásban húsz kispályás futballcsapat vesz majd részt az idei M-Car Autókereskedés Kupán. A Sportpálya 2004 Egyesület december 27-én, pénteken 8 órától rendezi a hagyományos tornát a Rákóczi és a Kodály iskolában.

Címkék: Táncsics, foci, terem, kupa, torna, sport