Az Eger elleni hazai győzelem után beköszöntött a bajnoki szünet. A válogatott azóta megjárta a világbajnokságot, a klubcsapatok pedig némi pihenő után folytatták a munkát. A Siófok KC-Galerius Fürdő együttese a nyolcadik helyről várja a folytatást, és egy igen fontos rangadóra készült az elmúlt időszakban. A lányok nagyon szeretnék hazai pályán megverni a Fehérvár KC-t az alapszakasz második körének első fordulójában.

- Szorgalmasan készülünk, minden rendben, csak apróbb sérülések okoztak némi gondot az elmúlt hetekben – mondta honlapunknak Golovin Vlagyimir vezetőedző. - Jó hír, hogy a sérüléséből felépült Pastrovics Melinda már beállt a kapuba, de azt még nem tudom, védhet-e a hétvégén. Az ünnepek miatt kicsit nehéz az összpontosítás az edzéseken, de megteszünk mindent azért, hogy megfelelően felkészüljünk a szezon egyik igen fontos összecsapására.

Milyen tapasztalatokkal zártátok a dunaújvárosi felkészülési mérkőzést?

- Vegyes benyomásaim voltak a találkozóról. Tipikus edzőmeccs volt, mindenki kapott lehetőséget, és ezúttal a dunaújvárosiak voltak a jobbak.

Hogy alakul a hét programja?

- Hétfőn kettőt edzünk, kedden délelőtt pedig egyet. Ezután 27-én találkozunk egymással újra, a mérkőzés pedig 29-én, vasárnap 18 órakor kezdődik. Remélem, népes közönség előtt harcoljuk majd ki a győzelmet.

Fontos információ szurkolóknak, hogy ezúttal csak a felnőtt mérkőzés szerepel a nap programjában, a juniorok és az ifjúságiak ugyanis már lejátszották meccsüket az elmúlt hétvégén.

Címkék: galerius, fürdő, nb1, siófok, sport