Teremfoci


A Sportpálya 2004 Egyesület szombati tornája jó hangulatú és színvonalas mérkőzéseket hozott.

- A Sportpálya 2004 Egyesület az idei szezonban is megrendezi hagyományos téli teremlabdarúgó tornáit. Az első ez a Mikulás Kupa itt a szennai sportcsarnokban, 10 csapat részvételével két ötös csoportban küzdenek a csapatok és a csoport első két helyén álló csapat jut tovább - Böröczi Zoltán főszervező, Sportpálya 2004 Egyesület.

A délelőtti csoportban több fiatalokból álló feltörekvő kispályás csapat kapott helyet.

- A mi csapatunk az két éve, egy éve alakult csak ilyen baráti társaságból. Így mindenhonnan Szombathelyről, Pestről így mindenhol fociznak, futsal és hát így gondoltuk, hogy összehozunk egy csapatot - Sulcz Richárd, In-Team

A Sportpálya 2004 Egyesület teremtornáit az idősebb korosztály képviselői is rendkívül kedvelik. Volt olyan játékos, aki a nagypapájával játszott egy csapatban a szombati megmérettetésen.   

- Amikor meglátom a labdát, akkor nem tudok már bírni magammal, akkor már mindjárt játszani kell, úgyhogy már rögtön be kell állnunk valahova, úgyhogy nagyon szeretem a focit - Szarka László, REÁL Margit  

A legjobb négy közé a REÁL, az Intouchables, a Buderus MB és az In-Team gárdája jutott. A finálé hatalmas csatát, és 1-1-es döntetlent hozott. A végső sikernek büntetők után egy feltörekvő, fiatal kaposváriakból álló csapat, az Intouchables örülhetett. A második helyen a Buderus, míg a harmadikon az In-Team végzett. A torna legjobb kapusa Sólyom Gábor, gólkirálya pedig Fésűs Ádám lett.

A Sportpálya 2004 Egyesület a téli időszakban további focitornákkal várja az érdeklődőket. A következő megmérettetés az M-Car Kupa lesz december 27-én a Rákóczi iskolában.

Címkék: szennai, pálya, terem, bajnokság, sport