kvk


A Pécs, a Ferencváros, a Hegyvidék és a KSI elleni siker után újabb győzelemre készül az OB I-es bajnokságban a Kaposvári Vízilabda Klub. A somogyiaknak ez lesz az utolsó tétmérkőzésük az évben, így szeretnének szép játékkal és győzelemmel kedveskedni a hazai közönségnek.

- Ez az a meccs, ahol esély van a hat közé bekerülni az első forduló után, azt hiszem, hogy mindenféleképp pozitív lenne, hosszú volt, meg elég sűrű volt a program, de megpróbáljuk magunkat összeszedni még erre az utolsó erőpróbára - Fekete Szilveszter vezetőedző, Kaposvári VK.

A Honvéd örökös bajnoka, Kovács Olivér nyár óta erősíti a kaposvári együttest. Az ő szerződése fél évre szólt, így neki a szombati találkozó lesz az utolsó a KVK színeiben.

- Nagyon jónak értékelem a félévet, azt gondolom, hogy nagyon szép eredményeink voltak és többször bizonyítottuk, hogy megérdemelten gyűjtöttük ezt a sok pontot össze, most elméletileg van esélyünk a hatodik helyre is, hogyha behúzzuk ezt a találkozót, és nagyon köszönöm a csapatnak, amit elértünk, a vezetőségnek és Kaposvárnak - Kovács Olivér, Kaposvári VK.

A szentesiek elleni mérkőzés sem lesz sétagalopp, még akkor sem, ha a 13. helyen állnak, hét megszerzett ponttal.

- Nem lehet őket félvállról venni, nem lehet őket lebecsülni, maximálisan oda kell figyelni ahhoz, hogy meg lehessen őket verni. Nagy kiemelkedő név nincs benne, de szerintem szorgalmas, meg lendületes kis társaság, alakulóban vannak - tette hozzá Fekete Szilveszter.

Az év utolsó kaposvári OB I-es vízilabda mérkőzése szombaton 16 órakor kezdődik

Címkék: mérkőzést, évzáró, klub, kaposvári, vízilabda, sport