Már Szombathelyen is letette névjegyét az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia gyermek csapata. Az OGYB-selejtező első fordulójában mindhárom mérkőzésüket megnyerték a somogyiak, akik a kaposvári Kodály iskolában is valami hasonlóra tettre készültek.

- Ebből kiindulva most se számíthatok másra, minthogy szintén mindhárom mérkőzésünket megnyerjük, illetve hát csak ez lehet a célunk, remélem, hogy ez sikerülni is fog - mondta az 1. MCM-Diamant KRA edzője, Kovács Balázs.

- A Kaposvár mindig is erős volt, ugye ezt tudjuk, Szombathelyen egész szoros meccset játszottunk, bár kikaptunk, de reméljük, hogy nem ezen fog múlni majd a második hely - mondta a Sümegi RSE edzője, Kaposi Tamás.

A kaposvári játékosok ezúttal is megtették a tőlük telhetőt. Szabó Bence, Kiss Máté és Agócs Barnabás vezérletével a Sümeget, a Győrt és a Szombathely gárdáját is 3:0 arányban verték, így első helyen jutottak az OGYB középdöntőjébe.

A kétfordulós középdöntőt februárban rendezik majd, ahol remélhetőleg újabb kaposvári sikereknek örülhetnek majd a szurkolók.

Címkék: ogyb, junior, érem, röplabda, kaposvár, sport