pmfc

A fővárosiak elleni kilencven perc szombaton 16 órakor kezdődik a stadionban, és a zöld-fehérek egyértelműen győzelmi reményekkel lépnek pályára.

Végre elmondhatjuk, hogy sikeres időszakot zárt a Rákóczi: a kaposváriak a két hetes bajnoki szünetben kétszer léptek pályára, és csoportelsőként jutottak tovább a Liga Kupában.

- Két hét volt, volt két Liga Kupa mérkőzés, mindkettőt sikerült megnyerni a csapatnak. Napi két edzéssel készültünk a hétvégi mérkőzésre, az MTK-t fogadjuk, megpróbálunk nyerni mindenképpen - mondta Balázs Benjámin.

Az előttünk álló hetekben lesz dolga bőven a csapatnak: a bajnokságban sorrendben az MTK, a Debrecen és a Kecskemét lesz az ellenfél.

- Most az utolsó három mérkőzésre megpróbálunk mindent beleadni. Meg kell kezdeni a felzárkózást, nagyon jó lehetőség erre a következő forduló. Csak a három pont elfogadható. Nem fáradtunk el az ősz végére, mindenki meg fog tenni mindent - mondta Bőle Lukács.

Ráadásként még egy Magyar Kupa-párharcot is meg kell még vívni a győriekkel. Az első és talán a legfontosabb feladat azonban az MTK legyőzése lenne.

- Nagyon fontos mérkőzés, 13 pontjuk van, nekünk 8, mindenképpen fel kell zárkóznunk, nekünk csak a három pont az elfogadható. Bízom benne, hogy az akarat és a küzdeni tudás meglesz, ha a kapu előtt higgadtabb lesz mindenki, több gólt is rúghatunk - tette hozzá Balázs Benjamin.

- Nem velük kell foglalkozni, hanem saját magunkkal. Saját magunkkal kell foglalkozni, és az MTK-t úgy gondolom, itthon megverjük majd - mondta Bőle Lukács.

A kaposvári együttesben a sérült Bank, Major, Horváth trión kívül mindenki hadra fogható. A Rákóczi-MTK találkozó szombaton 16 órakor kezdődik a stadionban.

Címkék: prukner, fehér, zöld, foci, rákóczi, sport, kaposvár