kkk

Monok Tibor a szezon elején azt mondta: a KKK számára a harmadik forduló után kezdődik majd a bajnokság. Az ügyvezető-elnök nem beszélt a levegőbe, hisz a csapat az első három elveszített bajnokiját követően legyőzte a Jászberény, a címvédő Alba Fehérvár, a szomszédvár Pécs, valamint a Szeged gárdáját is. A kaposvári kosarasok a Sopron ellen is folytatnák jó sorozatukat.  

- Mindenképpen győzelemre számítok, nagyon jó formában vagyunk eddig, most négy győzelmet értünk el zsinórban, úgyhogy szerintem egy szintén jó formában lévő, bár azért sérülésekkel tűzdelt Sopront meg kell vernünk itthon - mondta Kiss Kornél.

A vendégek centere, a részleges bokaszalag-szakadással bajlódó Barovics biztosan nem játszhat a pénteki találkozón. A kaposváriaknál is akad sérült, méghozzá a bedobó poszton.

- Nagyon jó állapotban vagyunk, de sajnos az a helyzet, hogy Puljko megsérült két nappal ezelőtt, úgyhogy most újabb problémáink adódnak, adódtak, remélem, hogy ez nem fogja befolyásolni a mérkőzést holnap - mondta Fodor Márton.

A Sopron eddig remekel a bajnokságban. Öt győzelemmel és két vereséggel a negyedik helyen áll a tabellán.  

- Az irányítóikra, nagyon jó kinti dobóik vannak, szinte mindenki dob kintről, nem tudom a sérültjeik felépülnek-e vagy nem, igazából nekünk a saját játékunkra kell koncentrálnunk - árulta el Kiss.

- A hazai pálya nálunk nagyon erős, kivéve azt a Zalaegerszeg elleni mérkőzést, ami nagyon hiányzik, de hátrafelé sose kell nézni, mindig előre, úgyhogy én pénteken, avagy holnap mindenképp győzelmet várok a csapattól - mondta Fodor Márton.

A KKK-Sopron összecsapás pénteken 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokbam.

Címkék: fekete, kkk, kosárlabda, kaposvár, sport