Prukner László nem változtatott a Videoton elleni gyõztes csapaton, és a fiúk kimondva-kimondatlanul abban bíztak, hogy ezen a délutánon sem maradnak pont nélkül. Az elsõ játékrészben egyik kapu sem került veszélybe, inkább a mezõnyben gyûrték egymást a küzdõ felek. A 20. percben Mevoungou kezére pattant rá egy labda a 16-oson belül, de a játékvezetõ nem adott büntetõt együttesünknek. A 40. percben Trajkovic szerzett labdát a kaposvái tizenhatos elõterében, de mielõtt gólhelyzetbe került volna, az élete második NB I-es meccsét játszó Földes Milán szépen felszabadított fel.

A térfélcsere után négy perccel Haruna lõtt 13 méterrõl a kapu mellé lõtt. Ezután a csereként beállt Varga Roland pillanatai következtek, aki az 55. percben, 10 méterrõl a kapufát találta el, két perccel késõbb pedig 17 méterrõl lõtt, Posza kapus védett. És még nem volt vége: a 60. percben Varga 8 méteres lövését hárította bravúrral a somogyiak portása.  A 65. percben megszerezte a vezetést a Gyõr. Kronaveter jobb oldali szabadrúgása után Lipták fejelt középrõl, 4 méterrõl a kapu bal oldalába. 1-0.

A kaposváriak a találkozó utolsó részében az egyenlítésért küzdöttek, de már nem változott az eredmény.

Nézze meg az összefoglalót:



Gyõri ETO FC – Kaposvári Rákóczi FC 1-0 (0-0)
Gyõr, 1500 nézõ. V.: Becséri.
Gyõr: Kamenár – Wolfe, Lipták, Kamber, Dinjar – Mevoungou, Kalmár (Varga R., 54.), Pátkai (Kronaveter, 54.)  – Trajkovic, Martinez, Strestik (Burgos, 78.). Vezetõedzõ: Pintér Attila.
Kaposvár: Posza - Földes, Kovács O., Petrache, Zámbó - Coroian, Thiam (Babic, 67.), Bõle, Balázs B. - Waltner (Luka, 82.), Haruna (Oláh, 82.). Vezetõedzõ: Prukner László.
Gólszerzõ: Lipták (65.)
Sárga lap: Burgos (91.), illetve Kovács O. (69.), Földes (78.)

Címkék: zöld, fehér, labdarúgás, rákóczi, somogy, sport