A cápalányok a sikerrel megvívott szekszárdi Magyar Kupa-találkozó után egy héttel bajnoki mérkőzést vívnak a Fradi otthonában. A két klub közötti jó kapcsolatnak és stratégiai megállapodásnak köszönhetően a nyáron több tehetséges fiatal tette át a székhelyét a fővárosból Siófokra, ők mindenképpen szeretnének bizonyítani korábbi edzőiknek.

„Úgy gondolom, nem mondok semmi meglepőt, ha azt mondom, hogy a Fradi az esélyese ennek találkozónak. Mi mindenféleképpen szeretnénk játszani velük egy jó mérkőzést, amihez az kell, hogy támadásban ne legyen sok eladott labdánk és technikai hibánk, védekezésben pedig mindenkinek koncentrálnia kell” - mondta Dajka Bettina, aki éppen a Ferencvárostól szerződött a Balaton partjára a nyáron.

„Jó lenne olyan mérkőzést játszani a fővárosiakkal, mint a nyári Fradi Kupán – tette hozzá Golovin Vlagyimir vezetőedző, aki korábban Elek Gábor segítőjeként is dolgozott a Fradiban. - Sok gólos találkozóra számítok. Tudom, hogy az FTC most elsősorban az igen fontos hétvégi Bajnokok Ligája-összecsapásra összpontosít, mi pedig megpróbálunk segíteni nekik abban, hogy sikeresek legyenek.”

A találkozó szerdán 18 órakor kezdődik.

Címkék: galerius, fürdő, nb1, siófok, sport