waltner

A zöld-fehérek először hoztak le bajnoki meccset az új szezonban kapott gól nélkül, és értékes három ponttal gazdagodtak.

Én azt gondolom, több mint három pont - ezt mondta a Rákóczi vezetőedzője, Prukner László a Videoton elleni 1-0-s siker után. A kaposváriak nagyszerű hetet zártak: a Magyar Kupában hat góllal verték az Ajkát, a bajnokságban pedig igen fontos három ponttal gazdagodtak.

- A hitet, a lehetőséget, a munkába való hitet, az önbecsülést adhatja vissza a csapatnak. Többet nem, mert csak három pont, de ha ebben segít bennünket, hogy küzdjünk a bennmaradásért, amiben hiszek, akkor ez a két mérkőzés segített bennünket - mondta a kaposvári vezetőedző, Prukner László.

- Igazából nagyon izgultam a meccs előtt. A Videoton ellen nem könnyű játszani hazai környezetben sem. Arra számítottam, hogy felvesszük a kesztyűt, nagyon harcosak leszünk. Sikerült megszereznünk a három pontot - mondta Bőle Lukács.

- Én bíztam benne személy szerint, hogy a befektetett munka megtérül. Sikerült gólokkal hozzájárulnom a sikerhez, ennek külön örülök, de első a csapat. Mindent megteszünk azért, hogy minél eredményesebben szerepeljünk, és mielőbb elkerüljünk a kiesőzónából - moandta Waltner Róbert.

A 36 esztendős Waltner Ajkán három gólt szerzett, és a Vidi ellen is betalált, és ezek után a sikeres folytatásban is bízik.

- Magyarországon a Videoton, mindenki tudja, egy kirakatcsapat. Minden adott a jó szerepléshez. Természetes, hogy mindenki meg akarja mutatni ellenük. Nekem mindegy, ki az ellenfél, mindig ugyanúgy készülök, de a körítés nagyobb volt, hogy az első helyezett jött hozzánk. Örülök, hogy csapatként működtünk, mindenki odatette magát, igazi csapatmunka volt - tette hozzá a játékos.

A Rákóczi neve mellett immár 8 pont áll a tabellán, de további győzelmek kellenek ahhoz, hogy a csapat elmozduljon az utolsó helyről. Folytatás szombaton 16 órától a bajnoki címvédő Győr otthonában.

Címkék: prukner, fehér, zöld, foci, rákóczi, kaposvár, sport