fradi


Két vereség után a Ferencváros ellen 1-1-es döntetlennel folytatta őszi szereplését a Rákóczi a labdarúgó NB I-ben. A fiúk az első 11 fordulóban így is mindössze öt pontot gyűjtöttek, ami egyelőre kevés az üdvösséghez.

- A Fradi elleni meccs nem hozott szikrázó játékot, inkább scak küzdelem volt. 60-65 percig voltunke ygenrangú elelnfeei a Ferencvárosnak, aztán kicsit visszaálltunk, nagy volt a nyomás, nem tudtuk kihúzni a végéig. Örülünk az egy pontnak, és ha Pécsen meg tudhuk toldani hárommal, akkor az nagy eredmény - Kovács Olivér, Kaposvári Rákóczi FC.

A következő ellenfél tehát a pécsi együttes lesz idegenben, és természetesen ez a találkozó sem ígérkeziik könnyűnek. A dél-dunántúli rangadón hagyományosan nagy csata várható, és szinte lehetetlen megjósolni, ki nevet majd a végén.

- Rangadót szoktunk velük játszani mindig. Most a Ligakupában győztünk ellenük, tavaly a bajnokit is megynertük 2-0-ra. Szeretek a Pécs ellen játszani, bízom benne, hogy is jól megy majd a játék, mint a tavalyi szezonban - Balázs Benjámin Kaposvári Rákóczi FC.

A Pécs felemásan teljesít az ősz szezonban, és kispesti veresége után a tabella 12. helyét foglalja el.

- Ők is elég gyengén kezdtek, mint mi, aztán nyertek három mérkőzést. 11 pontjuk van. Ezzel nem szabad foglalkkozni, úhgy kell játszanunk, mint a Ferencváros ellen, és akkor meglehet a siker - tette hozzá Balázs Benjámin.

Rossz hír, hogy a brazil középső védő. Lucas combsérülése miatt több hétre kidőlt a sorból. A Pécs-Rákóczi találkozó szombaton 16 órakor kezdődik a baranyai megyeszékhelyen. A mérkőzés alakulásáról online közvetítésben számolunk be itt, a KaposPonton!

Addig is nézzék meg, hogy sikerült mind a három bajnoki pontot elhozni a legutóbbi pécsi fellépésről:

Címkék: mfc, pécsi, kaposvári, rákóczi, sport