hinnant


Kaposváron rendezik a férfi kosárlabda élvonal hétvégi fordulójának csúcsrangadóját. Az előző bajnoki szezonban negyedik helyen végző KKK a címvédő fehérváriakat fogadja. Az Alba-játékosok 3-1-es győzelem-vereség mutatóval, és egy hétközi Európa Kupa-meccsel a lábukban érkeznek Kaposvárra.

- Mindenképpen egy nehéz, hajtós, küzdős mérkőzést várunk. Mindenképpen jól kéne támadnunk a letámadásuk ellen, hiszen ez a legkomolyabb fegyverük, nagyon jó csapatot képviselnek, de úgy érzem, hogy itthon mindenképpen a győzelem a cél - válaszolt kérdésünkre, Kiss Kornél.

Jó hír a KKK-nál, hogy napokban érkezett új center, Wayne Chism már játszhat egykori csapata ellen.

- Ő mindenképpen játszani fog, úgy érzem, hogy pár napot készültünk vele, de olyan, mintha év eleje óta itt lenne, úgyhogy tényleg hamar beilleszkedett, úgyhogy remélem, hogy jó teljesítményt fog nyújtani, ahogy az egész csapat is - tette hozzá Kornél.

Az Alba is gőzerővel készül a találkozóra. A fehérváriak szeretnék kijavítani a legutóbbi fordulóban, Körmenden elszenvedett vereséget.

- Tudjuk, hogy milyen erőt képvisel a Kaposvár, most még a Chism érkézését jól ismerem, két évet együtt játszottunk, tudom, hogy egy erős játékos, és ezzel csak erősödött a csapat. Egy brusztolós ki-ki meccset várok. Nekünk nem volt annyi időnk felkészülni a Kaposvárból, mint nekik, de mindig is nehéz meccsket játszunk Kaposváron, tavaly ki is kaptunk, mindenképpen nehéz meccs lesz. Nehéz ezt kimondani kaposváriként, de fehérvári győzelmet várok - Juhos Levente, Alba Fehérvár.

A KKK az előző szezonban több emlékezetes meccset is játszott a fehérváriakkal, és kétszer le is győzte őket. A játékosok szerint egy újabb sikerhez a közönségre is nagy szükségük lesz. A nagy érdeklődéssel várt találkozó szombaton 18 órakor kezdődik.

Nézze meg beharangozónkat a mérkőzésről:

Címkék: juhos, levente, alba, fehérvár, kaposvári, sport