Az első félidő nem hozott gólt, a két együttes csak a helyzetekig jutott el. Mindkét szakvezető a fiataloknak szavazott bizalmat, akik megpróbáltak élni a lehetőséggel. A 19. percben  Thiam lőhetett szabadrúgást 24 méterről, de a sorfalon megpattant a labda. Két perccel később Böjte adta be balról a labdát, Haruna pedig 15 méterről a kapu mellé emelt. A játékrész hajrájában Albert szerzett labdát, majd kétszer is lőtt: az elsőt Dibusz védte, a kipattanó utáni próbálkozás pedig fölé szállt.

A második félidőben már gólokat is láthatott a közönség. A 61. percben Pölöskei szerzett labdát a kaposváriak térfelén, a hazai védelem hibázott, Pölöskei pedig egy lövőcsel után a kapuba passzolt. 0-1. A 64. percben egyenlített a Rákóczi. Thiam passza után Luka lőtt öt méterről a jobb alsó sarokba. 1-1. A 78. percben már a Rákóczinál volt az előny: Haruna adott jó labdát a horvát Lukának, aki a bal alsó sarokba lőtt Dibusz mellett. 2-1.

A látottak alapján megérdemelten tartotta itthon a Rákóczi a három pontot.

A H csoport másik mérkőzésén a Siófok 3–1-re legyőzte a ZTE-t.

Kaposvári Rákóczi FC–PMFC-MATIAS 2-1 (0-0)
Kaposvár, 200 néző. V.: Berke.

Kaposvár : Posza – Luca, Petrache, Albert, Jánvári – Coroian, Thiam (Balázs B., 75.), Böjte, Földes, Pavlovic – Haruna. Vezetőedző: Prukner László.

PMFC-MATIAS: Dibusz – Fodor (Nagy J., 46.), Havas, Balogh, Deutsch – Jocics (Gaál, 75.), Wittrédi (Pölöskey, 59.), Mohl, Kővári, Rácz – Városi. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Gólszerzők: Luka (64., 78.), illetve Pölöskey (61.)

Sárga lap: Jánvári (12.), Böjte (54.), illetve Deutsch (63.), Rácz (85.)

A csoport állása: 1. Pécs 9, 2. Rákóczi 9, 3. Siófok 6, 4. ZTE 0 pont.

Címkék: liga, kaposvári, kupa, rákóczi, sport