Szép emlékeket őriz a Jászberényről a Kaposvári KK. Az előző bajnoki szezonban épp őket ejtette ki a csapat a legjobb négy közé jutás felé vezető úton. A mostani meccs is kulcsfontosságú kaposvári szempontból: a fiúk szeretnék megszerezni idei első győzelmüket.

A hazaiak játékosa Kiss Kornél azt mondja, erre esélyes is a gárda, hiszen legalább ismerjük a jászságiak stílusát: "Tavaly nagyon sok mérkőzést játszottunk velük. Úgy gondolom, hogy mindenképp az amerikai bedobójukat, a jól ismert Raivio-t kell megállítanunk, valamint az irányítójukat, Savicot. Mindenképpen oda kell figyelnünk a védekezésre, szerintem ez lehet a döntő. Ráadásul itthon mindenképpen nyerni kell."

Fodor Márton az első két bajnokin és legutóbb Pakson is jól teljesített, ahol tizennyolc ponttal a mezőny legeredményesebb játékosa volt. Szerinte a Jászberény egy nagyon nehéz ellenfél lesz, mert magasabbak és erősebbek is, úgyhogy nagyon oda kell majd figyelni.

A KKK játékosai egyetértenek abban, hogy egy siker átlendítené őket a holtponton. Az izgalmasnak ígérkező találkozó szerdán 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban.

Címkék: Jászberény, bajnoki, KKK, férfi, kosárlabda, mérkőzés, sport