ovisok


A tehetségeket meg kell találni, majd foglalkozni kell velük. Ennek jegyében rendeztek focitornát kicsiknek a kaposvári Gyakorló iskolában. Az óvodások lelkesen kergették a labdát a mérkőzéseken, a szakemberek pedig a pálya mellől figyelték őket. A tapasztalatok szerint ezek a rendezvények sokat segítenek a sportág népszerűsítésében.

A torna legügyesebb játékosa Berkesz Bercel lett, aki nem csak a futballt szereti.

- Szoktam futni, hintázni, homokozni, meg ilyesmi - tette hozzá Berkesz Bercel.

A Bene Ferenc Akadémia szakmai vezetője szerint nem lehet elég korán elkezdeni a labdarűgást.

- Már a születésnél van, aki szereti a focit és a labdarúgást, a mi szempontunkból bázisiiskola a Gyakorló, jó a kapcsolat. Aranyos rendezvény, kár, hogy az első hármon nem tudtam résztvevvni, még a jó idő is kedvet csinált. Nagyon ügyesek a gyerekek és a szervezők, Molnár Anna igazgatónőnek is nagy köszönet ezért a munkáért - Szapor Gábor szakmia vezető, Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Kaposvár.

A negyedik alkalommal megrendezett Aprók Kupáját végül az Arany János utcai óvoda nyerte meg a Gyakorló óvoda előtt. A harmadik helyen a Béke utcai és a Jutai úti óvoda osztozott. A gólkirály Laczó Tamás és Apáti Benett, a legjobb kapus Baranyai Barnabás, a legügyesebb edző pedig Bodó Lászlóné lett.

Nézze meg, hogy rúgták a bőrt a legkisebbek:

Címkék: ovisok, pálya, gyakorló, foci, sport, rákóczi