Három forduló elteltével két győzelemmel és egy vereséggel álltak az NB I. Nyugati csoportjában az MCM tekézői. A kaposváriak a Szentgotthárd ellen is szerettek volna eredményesen teljesíteni, de sajnos nem úgy kezdődött a mérkőzés, ahogy azt eltervezték.

- A szentgotthárdi első két játékos többet ütött, mint mi, tehát 2-0-ra vezetnek, meg egy olyan ötven fájuk van, de remélem, hogy a közepén meg a végén meg fogjuk tudni fordítani a mérkőzést. Ki kell használnunk, hogy mi vagyunk hazai pályán, minden pályának vannak sajátosságai, mi jobban ismerjük, de ezt az elején ők használták ki még - Lapat Krisztián, I.Magyar Cukor Manufaktúra SE.

- Nagyon készültünk a mérkőzésre természetesen, ugyanolyan jól áll mindkét csapat, most két győzelem, egy vereséggel. Tudjuk, hogy egy nehéz pálya, de próbálunk minden megtenni a két pont megszerzéséért - Tróbert József, Thermalpark-Szentgotthárdi VSE.

A kaposváriak közül Vörös Gábor, Lapat Krisztián, Kis Richárd és Nagy Róbert sem tudta elérni az 500 fát az első négy körben, és mindegyikük ki is kapott ellenfelétől. Szommer Gábor és Horgos Milán szerzett ugyan egy-egy csapatpontot a hajrában, de ez már csak az eredmény kozmetikázására volt elég. Az MCM összesítésben 120 fával és 6:2 arányban vesztette el a találkozót.

Címkék: manufaktúra, mcm, teke, nb1, férfi, sport