A szombaton 16 órakor kezdődő mérkőzés egyik nagy kérdése, hgy ki őrzi majd a kaposváriak kapuját. Ranilovicsot ugyanis a mezőkövesdi összecsapás utolsó percében, egy teljesen felesleges szabálytalanság után kiállították, és egy meccses eltiltást kapott.

A képre kattintva percről percre követheti a mérkőzés alakulásást:

foci percről percre

Addig is olvassa el előzetesünket:

Mezőkövesden mindössze 22,8 volt a somogyi együttes átlag-életkora, vagyis a fiatalok bizonyították, hogy lehet rájuk számítani.

Villámrajtot vett Mezőkövesden a Rákóczi, és a a két gyors gól végül meghozta az első győzelmet a társaságnak.

- Nagyon örültünk a győzelemnek, nagyon kellett már a csapatnak. Személy szerint nagyon boldog voltam, a csapat nagyon együtt volt, a két gólhoz szerencse is kellett, de nagyon céltudatosak voltunk. Magunkra húztuk a Mezőkövesdet, de rúgtunk még egy gólt, amivel nem volt kérdés, ki nyeri a találkozót - mondta Bőle Lukács.

A nyolcadik fordulóban megszületett sikernek az ülőideg-sérüléssel bajlódó csapatkapitány, Bank István is örült.

- Ebbe az utolsó győzelembe bele kell kapaszkodni. Nagyon rosszul kezdtünk, nem is emlékszem, hogy ilyen bármikor lett volna. Bbízom benne, hogy a Diósgyőrt is le tudjuk győzni - tette hozzá Bank István.

A kaposváriak a héten a Diósgyőr ellen készültek. A borsodiak legutóbbi négy bajnoki mérkőzésüket megnyerték, így nem lesz könnyű megállítani őket.

- A Diósgyőr most elkapta a fonalat. Nagyon oda kell figyelni a védekezésre, a támadásba mindent beleadni, és itthon meglehet a három pont - mondta Bőle.


Címkék: rákóczi, mez, fehér, zöld, labdarúgás, sport