fino


Lássuk az ellenfeleket! Mindenképpen az élre kívánkozik a hotVolley's Wien együttese: a bécsiek néhány éve még a Bajnokok Ligájában és a Közép-európai ligában szerepeltek, a tavalyi anyagi problémák után viszont most újra megerősödtek, és szeretnének visszatérni a nemzetközi vérkeringésbe. Az osztrákok igazi sztárcsapattal érkeznek, keretükben kubai, brazil, szlovák, szerb és lengyel játékost is találunk, az edzőjük pedig török. A Nyitra a szlovák, a Muraszombat pedig a szlovén élvonal legjobbjai közé tartozik. A kaposváriak ráadásul a múlt héten három szettben kikaptak a szlovákoktól, így a visszavágás vágya is fűti őket. Természetesen a fő cél a minél eredményesebb felkészülés az új évad feladataira.

„Szeretnénk jó mérkőzéseket játszani, és abban is bízom, hogy a múlt heti, nyitrai szettgyőzelmek után most már mérkőzést is tudunk nyerni – mondta honlapunknak Demeter György vezetőedző. - Szorgalmasan dolgoznak a fiúk, és örülünk annak, hogy saját tornát is rendezhetünk az idén. Rossz hír, hogy Geiger András térde még nem jött rendbe. Csapatkapitányunk az egyik edzésen sérült meg, bevizesedett a térde, és a nyitrai tornán csak egy mérkőzésen léphetett pályára. A héten jobbára pihentettük a lábát, de bízom benne, hogy a városi sportcsarnokban is szerepelhet majd legalább egy összecsapáson. Várjuk a szurkolókat!”

A Fino Kupa szombaton 16 órakor egy szlovák-szlovén rangadóval indul, 18 órától pedig a Fino és a Bécs csap össze. Folytatás vasárnap újabb négy mérkőzéssel.


A program

Szombat
16.00 Nitra – Murska Sobota
18.00 Fino Kaposvár – hotVolley's Wien

Vasárnap
9.00 hotVolley's Wien  - Murska Sobota
11.00 Fino Kaposvár - Nitra
16.00 Nitra - hotVolley's Wien
18.00 Fino Kaposvár – Murska Sobota

A belépés ingyenes!

Címkék: bajnok, röplabda, csapat, sport, férfi, Fino