Edzésen is adnak a látványra kaposvári Crystal SC ritmikus gimnasztikázói. Békési Zsanett tanítványai gőzerővel készülnek az őszi versenyekre. Az egyesület keretein belül balettozni is lehet, már négy éves kortól.

- Most az egyesületünkbe 30 kislány jár és most ugye indítunk óvodás tanfolyamot, ahova várjuk a gyerekeket. Körülbelül 20-25 kislány szokta elkezdeni szeptemberben a Ritmikus Gimnasztikát. Most készülünk az országos bajnokságra, mert sokan továbbjutottak, meg az együttes kéziszer csapat országos bajnokságra is készülünk - Békési Zsanett vezetőedző, Crystal SC Kaposvár.

Az ifjú tehetségek a szeptember végi országos bajnokságon is igyekeznek jól teljesíteni.

- Minden menni fog, jobban ráedzek, mint eddig és megpróbálok előrébb jutni - Fülöp Kitti Mariann, Crystal SC Kaposvár.

A Crystal SC a közeljövőben is szeretne országos verseny házigazdája lenni.

- Nagyon régóta van Ritmikus Gimnasztika Kaposváron, szeretnénk hogyha egy kicsit többen megismernék, ezért próbálunk itt Kaposváron rendezni nagyon sok versenyt és az együttes kéziszer országos bajnokságot bízunk benne, hogy mi fogjuk megkapni és akkor reméljük, hogy nagyon sokan elfognak jönni - tette hozzá Békési Zsanett.

A Crystal SC-ben mostantól a hiphop stílus kedvelői is megtalálhatják a számításukat.

- A Crystal SC-nek a kereteiben belül ilyenre még nem volt példa ugye, hogy a hiphop freestyle-t szeretnénk ugye ők, és a mi csapatunk erősíteni, ezt a célt szolgálom igazából, ezt szeretném elérni, hogy Kaposváron legyen egy olyan táncforma, táncstílus, ami az országban most egy kicsit erősödő stílus. Gyakorlatilag bárki jöhet, és próbálkozhat - Szokolovszky István edző, Crystal SC Kaposvár.

Adrián két éve kóstolt bele a hiphopba, azóta megváltozott az élete.   

- Nem tudom, ezáltal én kikapcsolódok, elmúlnak a gondok, minden, ezáltal jobbnak érzem magamat - Kiss Adrián, Crystal SC Kaposvár.

A hiphop edzések kedden és csütörtökön este 6 órakor kezdődnek az Arany úti Sporttelep RG csarnokában, ahová szeretettel várják az érdeklődőket, már négy éves kortól.

Címkék: cryastal, edzés, yolo, kaposvár, sport