Újra klasszisoktól hemzseg majd a Város Fürdő Kaposváron. Egy hete már a Magyar Kupában megmérkőzött egymással a KVK és a Szolnok, most az OB I 1. fordulójában is összeméri erejét a két gárda.

- Azt gondolom, hogy nagyon jókat igazoltak Kaposváron. Ugye ezt mutatta az, hogy megverték a BVSC-t. Szécsi nagyon jó igazolás volt, úgy gondolom nagyon jól irányítja a csapatot - Kovács István vezetőedző, Szolnoki Dózsa-Közgép.

Szécsiről korábbi válogatottbeli csapattársa, Kósz Zoltán is jó véleménnyel volt a múlt heti Magyar Kupa-selejtező után.

- Fejben, fizikálisan egyaránt, tehát úgy megtámasztotta a csapatot hátulról, hogy gyakorlatilag olyan önbizalmat adott nekik, hogy csak be kellett helyezni azt a néhány gólt - Kósz Zoltán kapusedző, Szolnoki Dózsa-Közgép.

A kaposváriaknál jó hír, hogy vízbe szállhat már a Partizan Belgrádot is megjárt Surányi László, valamint az FTC korábbi kiválósága, Kincses Attila is.  

- A cél az, hogy minél több pontot gyűjtsünk a bajnokságban, minél előrébb végezzünk az őszi szezonban és hogy ha lehet, akkor minél tovább jussunk a kupában - Kovács Olivér, Kaposvári VK .

A múlt heti Kaposvár-Szolnok kupameccshez képest változni fog a Tisza-partiak utazó kerete is.

- Ugye a három szerb játékos és Vámos Marci nem játszott ezen a tornán, nyilván a bajnoki szezonban azért játszani fognak - tette hozzá a vendégek trénere.

A KVK-Szolnok derbi igazi csemegének ígérkezik a vízilabda kedvelői számára. A nagy érdeklődéssel várt összecsapás szombaton 16 órakor kezdődik.

Címkék: szécsi, nb1, klub, kaposvári, vízilabda, sport