Lelkesen készülnek a kaposvári asztaliteniszezők az új évad küzdelmeire. A nagy múltú egyesületben továbbra is sok a saját nevelésű tehetség, a női együttesben az igazán fiatalok is lehetőséget kapnak majd. Kátainé Váradi Gyöngyi a Kaposvári AC edzője úgy véli, a női csapat gyenge lett. Borda Ilona ugyanis abbahagyta a játékot, és a megyében fogja folytatni.

"A kislányok maradtak, és csatlakozott Baksa Ivett is, aki viszont sokat kihagyott, és kell pár év ahhoz, hogy domináns játékosa legyen a Kaposvári AC-nak" - mondta az edző.

A kicsik között Magyarcsik Laura helye biztos a csapatban, a negyedik helyre Tóth Veronika, Balázs-Piri Krisztina és Tollas Vivien pályázik jó eséllyel. A lányokra nehéz mérkőzések várnak az új évadban. Az "A" csoport ugyanis megszűnt, így most a Győr, a Statisztika és a Hévíz is ellenfél lesz majd.

asztalitenisz


A kaposvári klub férfi csapatában is történtek változások a nyáron. Okos Balázs a gárda edzője így sommázta a változásokat: " Bükfa András maradt egyedül a csapatunkból a fiatalok közül. Bali Tibor visszatért, Horváth Pétert Lengyeltótiból igazoltuk, Váczi Zoltán pedig, aki kaposvári volt, de hosszú éveken át nem játszott, visszatért. Elég jó csapattal vágunk neki a bajnokságnak."

A fiúk az idén kiestek az NB II-ből, így az NB III-ban kezdik meg szereplésüket.

Címkék: ping, csapat, asztalitenisz, pong, lány, fiú, férfi, , Kaposvár, sport