Öt női, 10 férfi és 9 vegyes párosnak szurkolhattak a nézők a Cukormanufaktúra Somogy Megyei Strandröplabda Bajnokság záró fordulóján

A tornán megjelent párosok a három pályán összesen 55 mérkőzést játszottak. A Selega Balázs, Molnár Tamás duó két második és egy harmadik hellyel, az összetett küzdelem első helyezettjeként érkezett Dél-Somogyba. A fiúk végül Nagyatádon is a második helyet szerezték meg a Bánhegyi István, Demeter András duó mögött, de összesítésben elhódították a 2013-as megyebajnoki címet.

strandröplabda


A hölgyek között Rák Rebeka és Schrauff Júlia nyert Atádon, összetettben pedig  a Vajda Evelin, Vartman Viktória duó vihette haza az első helyezettnek járó díjat.

A vegyes párosok mezőnyében a Nagyatádon is diadalmaskódó Győrbíró Kamilla, Selega Balázs páros szerezte a legtöbb pontot, így ők végeztek az első helyen.  

A strandröplabda királynője Vajda Evelin, királya pedig Selega Balázs lett ezen a nyáron.

A négy fordulós körversenyen összesen  63 férfi, 33 női és 66 vegyes páros vett részt, akik összesen 324 mérkőzést játszottak, vagyis 2013-ban is hódított a strandröplabda Somogyban.

Címkék: király, királynő, Nagyatád, megye, strandröplabda, bajnokság, Somogy, sport