Borsi Dániel


A világ egyik legerősebb röplabdacsapatának utánpótlását erősíti az ősztől a kaposvári Borsi Dániel - jelentették be szerdán egy sajtótájékoztatón. A fiatal szélsőütő az olasz Modena városának akadémiáján fejlődhet majd tovább, és ott is kezdi meg középiskolai tanulmányait szeptembertől.

Dani nevelőegyesületénél örömet, és azért némi keserűséget is éreznek az átigazolásával kapcsolatban.  Demeter mester azt mondja: "az akadémia szempontjából nagy megtiszteltetés ez és elismerés, hogy ilyen tehetséges játékosok vannak Kaposváron, hogy tőlünk indult el a karrierje, a másik viszont, hogy egy picit szomorúak is vagyunk, hogy nem itthon hasznosítja tudását".  

Az ifjú röplabdázót a családja is támogatja álmai megvalósításában: orvos szülei is külföldön fognak dolgozni, így igaz, hogy Dani idegenbe szakad egy kicsit, viszont nem lesz egyedül a nagyvilágban.

A kaposvári akadémiát támogató 1. MCM kft. képviseletében Horváth Éva, valamint Demeter György szakmai igazgató kitüntetéssel jutalmazta meg az Olaszországba készülő fiatal röplabdázót.

Címkék: Borsi Dániel, Kpaosvár, akadémia, igazol, olasz, röplabda, sport