focifeszt lánykosár


Kaposvári mérkőzéssel indult a 13 évesek leány tornája a Toldi iskolában, és a Mágusok első csapata nem adott esélyt a Gyakorlós Csibék második számú együttesének. Körmendiné hajdu gyöngyi lányai 77:25 arányban bizonyultak jobbnak. Igaz, ahogy a KaposPont megtudta: december óta készültek a lányok.

Az érdeklődők nem csak a helyi fiatalokat láthatják ezen a héten a palánkok alatt, hanem külföldi csapatokat is: Brazíliából, Indiából, Luxemburgból érkeztek csapatok, illetve a szomszédos keleti országokból.

Az indiaiak egyébként 103-28-as vereséggel mutatkoztak be a Gyakorló első csapata ellen. A torna további mérkőzéseit a toldi és a katolikus iskola tornatermében láthatják a sportbarátok.

focifeszt lánykjözönség


Potyogtak a gólok rendesen a kézilabdatorna helyszínén is. A szervezők igazán színes, nemzetközi mezőnyt hoztak össze erre a hétre a lányok és a fiúk között egyaránt.

A nyitó napon a brazil lányok a mátészalkai együttessel csaptak össze, és végig kézben tartották a mérkőzést.

A dél-amerikaiak végül 40:19 arányban győztek. A somogyiak szép számmal neveztek a tornára: a kaposváriakon kívül balatonbogláriak, mesztegnyőiek és a nagyatádiak is pályára lépnek a héten a csoportmeccseken.

Címkék: kosár, lány, fesztivál, kézi, foci, nemzetközi, sport