Húsz férfi és négy női együttes vett részt a kaposmérői Piccolo Kupán. A tornán többnyire a kaposvári városi kispályás bajnokságban szereplő gárdák indultak, de érkeztek csapatok Csökölyből, Somogysárdról és Patalomból is.

- Piccolo Kupa valahogy nem tudom, hála Istennek vonzza a csapatokat, örülök neki, mert általában szerintem sok helyen inkább csökken a csapatoknak a száma, nálunk hála Istennek Mérőbe nő a száma - Séta János főszervező.

 

 

A Postás csapata már hosszú évek óta résztvevője a kupának.

- Most nem akarok nagyon számokba menni, de szerintem negyedik vagy ötödik alkalommal vagyunk itt. Szerintem minden évben jó szokott lenni, most sikerült továbbjutni, eddig egyébként még nem, de most továbbmentünk a csoportból - Mike Nándor, Postás SE.

A Buderus gárdája ezúttal is esélyesként érkezett a tornára.

 

 

- Négy meccsből négyet nyertünk kapott gól nélkül. Kapusunkat dícséri, hiszen remek formában érkezett erre a tornára, egész héten készültünk - Pajor Petúr, Buderus.

 

 

A nőknél a Rózsaszín Párducok együttese számított a favoritnak.

- Egy jó játék és felkészülés arra, hogy a nyári tornákon minél jobb eredményt érjünk el. Igazából szeretnénk természetesen meccseket nyerni, úgyhogy jó hangulat a cél, mindenképp az az elsődleges - Eigner Eszter, Rózsaszín Párducok.

 

 

A tornát végül a házigazda Piccolo Söröző gárdája nyerte meg a férfiak mezőnyében. Az ezüstérmet a patalomiak zsebelték be, míg a harmadik helyen a Buderus végzett. A nőknél a várakozásnak megfelelően a Rózsaszín Párducok együttese diadalmaskodott.

 

Címkék: picolo, egy, kispályás, labdarúgás, foci, sport